Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Manga Doeda I Stora Attacker I Syrien

Många döda i stora attacker i Syrien

Det syriska inbördeskriget pågår sedan 2011.

Konflikten har lett till förödelse och förluster av människoliv, och det har uppstått en flyktingkris med miljontals människor på flykt. Enligt FN har över 300 000 människor dödats i kriget.

Attackerna i Idlib

Den 22 juli 2019 genomförde syriska regeringsstyrkor en serie luftattacker mot provinsen Idlib i nordvästra Syrien. Attackerna riktades mot civila områden, bland annat sjukhus och skolor.

Enligt FN dödades minst 92 civila i attackerna, inklusive 26 barn. Attackerna fördömdes av det internationella samfundet, inklusive FN och USA.

Attackerna i Daraa

Den 26 juli 2019 genomförde syriska regeringsstyrkor en serie luftattacker mot provinsen Daraa i södra Syrien. Attackerna riktades mot civila områden, bland annat sjukhus och skolor.

Enligt FN dödades minst 56 civila i attackerna, inklusive 14 barn. Attackerna fördömdes av det internationella samfundet, inklusive FN och USA.

Attackerna i Hama

Den 31 juli 2019 genomförde syriska regeringsstyrkor en serie luftattacker mot provinsen Hama i centrala Syrien. Attackerna riktades mot civila områden, bland annat sjukhus och skolor.

Enligt FN dödades minst 72 civila i attackerna, inklusive 28 barn. Attackerna fördömdes av det internationella samfundet, inklusive FN och USA.

Den fortsatta konflikten

Det syriska inbördeskriget pågår fortfarande, och det finns inga tecken på att det kommer att sluta inom en snar framtid. Konflikten har lett till förödelse och förluster av människoliv, och det har uppstått en flyktingkris med miljontals människor på flykt.

Det internationella samfundet har fördömt attackerna och krävt att de ansvariga ska ställas till svars.


Comments